„Atelierul lui Moș Crăciun”, sub semnul fanteziei și creativității

0

Duminică, 18 decembrie, la Pavilionul Expozițional din Piatra-Neamț, în cadrul „Atelierului lui Moș Crăciun”, au fost expuse obiecte handmade create de copiii din sistemul de protecţie, de persoanele cu dizabilităţi şi de vârstnicii din centrele de ocrotire din județul Neamț.

Expoziția cu vânzare organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost una emoționantă, plină de fantezie, fiind un prilej prin care publicul a putut vedea cât de talentați și de creativi sunt acești copii și adulți cu diverse probleme, fie ele sociale, fie de sănătate.

Atelierul lui Moş Crăciun a fost deschis de Cristina Păvăluţă, directoarea DGASPC Neamţ:  „Mă bucur că ați reușit să veniți cu așa lucruri minunate. Cu acest prilej publicul va putea vedea cât de minunați sunteți și ce lucruri deosebite faceți. Vă urez sărbători fericite și sper să întâlnim la viitorul târg, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.”
Prezent la eveniment a fost și Mihai Apopii, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, instituţie parteneră a acestui eveniment.
Expoziția arată cât de talentați sunt acești copii, au ambiţie şi au făcut lucruri deosebite. Îmi permit să invit cetăţenii din Piatra-Neamţ să vină să vadă ce minunăți au creat acești copii, ce este aici, eventual să sprijine aceste centre. Vă felicit, vă urez sănătate şi sărbători fericite!”, a declarat  Mihai Apopii.

Ulterior, participanţii, în semn de apreciere, au primit câte o diplomă de excelență.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate