Atelierul de creaţie “Decoraţiuni create de micii artişti”

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, prin Şcoala Populară de Artă, în parteneriat cu Librăriile „Bibliopolis”, demarează atelierul de lucru intitulat „Decoraţiuni create de micii artişti”. Astfel, în spaţiul de la Casa Cărţii „Mihai Eminescu”, un grup de mici cursanţi ai clasei de artă plastică, curs condus de profesorul Radu Macavei, vor crea diverse decoraţiuni din materialele puse cu generozitate la dispoziţie (ca, de altfel, şi spaţiul) de Librăriile „Bibliopolis”. Scoaterea cursanţilor din spaţiul sălii – atelier al Şcolii Populare şi invitarea lor să creeze într-un spaţiu în care vor fi înconjuraţi de cărţi, idee a celor doi parteneri ai noului proiect cultural – artistic, urmăreşte încurajarea creativităţii tinerilor artişti.

Atelierul de creatie
Un element esenţial al atelierului este dat de calitatea uneltelor de lucru, acestea provenind de la mărci de firmă din domeniu.
Evenimentul va avea loc vineri, 1 noiembrie, la Casa Cărţii „Mihai Eminescu”, începând cu ora 1500.
Primul atelier de creaţie se va finaliza cu o miniexpoziţie, spaţiul librăriei găzduind timp de mai mult zile lucrările micilor artişti de la Şcoala Populară.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate