Atelier de pictură pe numere, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier de pictură pe numere, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, în perioada iulie-august 2023, condus de Anca Mihalache, în colaborare cu Theodora Popovici – partener extern – și sponsorizat de Clinica Asclepion Piatra-Neamț.

În cadrul tehnicii propuse pentru acest atelier – pictura pe numere – copiii vor realiza un tablou pentru care li se pune la dispoziție un șablon gata făcut, cu o pânză întinsă pe șasiu împărțită pe zone pentru fiecare culoare și nuanță. Zonele numerotate de pe pânză corespund numerelor de pe tuburile de culoare. Participanții vor avea la dispoziție toate ustensilele necesare pentru realizarea tablourilor.

Atelierul se va desfășura într-o ambianță relaxantă și veselă, astfel încât micii artiști să se simtă în largul lor, să picteze și să socializeze.

Participarea la aceste ateliere îi va ajuta pe copii să-și dezvolte anumite abilități, precum răbdarea, concentrarea, determinarea și pasiunea pentru pictură.

La finalul atelierului, va fi organizată o expoziție cu lucrările copiilor participanți.

Înscrierile se fac la Secția de Carte pentru Copii & Ludoteca „Ion Creangă“, iar atelierul se va desfășura în Sala Info-Club II. Participarea va fi gratuită, în limita a 10 (zece) locuri disponibile.

Perioada exactă de desfășurare a atelierului de pictură pe puncte va fi comunicată oficial cu câteva zile înaintea de prima întâlnire.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate