A atacat cu toporul Ambulanța și mașina Poliției. Numai gloanțele i-au oprit nebunia

3

UPDATE:

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, Elena Bulgărea a declarat pentru ziartarguneamt.ro că „În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, datorită agresivității și faptului că persoana respectivă amenința având în mână un obiect contondent, s-a procedat la somarea persoanei, executarea în plan vertical a unui foc de avertisment și ulterior s-a tras și în plan orizontal, reușindu-se astfel imobilizarea bărbatului de 38 de ani.

În momentul de față, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”.

Cercetările vor stabili și dacă bărbatul avea sau nu discernământ.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune au avut loc joi, 24 noiembrie, în comuna Urecheni, județul Neamț. Un sătean, presupus bolnav psihic, a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție și nu s-a oprit decât în momentul în care polițiștii l-am împușcat.focuri-de-arma-urecheni

Potrivit unor surse neoficiale, nebunia omului a fost declanșată de sosirea Ambulanței la domiciliul său, la solicitarea familiei. Bărbatul a refuzat să primească îngrijiri medicale și, pentru a-și exprima dezacordul, a luat un topor și a început să ciopârțească Ambulanța. A spart parbrizul cu muchia toporului, în partea șoferului. Din fericire, asistentul și șoferul Ambulanței au reușit să fugă la timp și nu au pățit nimic.

Tulburările de comportament ale pacientului au determinat cadrele medicale să ceară ajutorul Poliției, în jurul orei 12.30. Martorii spun că oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l potoli pe atacator. L-au somat cu două focuri de avertisment, dar fără efectul dorit. Fiindcă viețile celor din preajma presupusului bolnav psihic erau în pericol, iar bărbatul nu avea nicio intenție să lase toporul din mână, în cele din urmă polițiștii l-au împușcat în picior, reușind astfel să îl oprească.

O altă Ambulanță ajunsă la fața locului l-a preluat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Vom reveni cu detalii oficiale, dacă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Neamț ni le vor oferi.

Sursa: ziartarguneamt.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Alina Topila spune

  Cine e

  1. Mihaela Marcu spune

   Este din Urecheni Vasile Atitei

 2. Mihaela Marcu spune

  Era bolnav mintal âl cunosc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate