Atac armat intr-un parc din Chicago

0

terenDoisprezece oameni, printre care și un copil de trei ani, au fost impușcați azi noapte pe un teren de baschet din Parcul Cornell Square, din Chicago.

Potrivit autoritaților locale, raniții au fost transportați la mai multe spitale din oraș, patru dintre ei fiind in stare critica. Surse din poliție au precizat ca nu a fost arestat niciun suspect momentan și ca incidentul a fost provocat de membrii unei bande.

Un martor ocular a declarat, pentru Chicago Sun Times, ca niște barbați au deschis focul asupra sa dintr-o mașina de culoare gri, dupa care s-au indreptat spre parc, unde au inceput sa traga asupra celor aflați pe terenul de baschet.

„Eu am avut noroc, ca au nimerit stalpul de lumina de langa mine. Insa nepotul meu, in varsta de trei ani, a fost impușcat in obraz. Vin in fiecare seara pe aici, sperand sa gaseasca in cine sa traga. Fac parte dintr-o banda de cartier și asta fac, trag in oameni”, a mai declarat martorul citat.

Chicago ocupa locul intai in privința crimelor.Potrivit datelor FBI, 500 de crime au avut loc anul trecut in Chicago, considerat cel mai violent oraș din SUA. In 2011, numarul crimelor fusese de 431.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate