Asociația Tânăr și Liber din Piatra Neamț vă invită în weekendul 31 mai – 02 iunie 2024, la Durău (Camping Leon)

0

Asociația Tânăr și Liber din Piatra Neamț vă invită în weekendul 31 mai – 02 iunie 2024, la Durău (Camping Leon), unde are loc cea de-a treia ediție a unei competiții inedite, într-un cadru de excepție – Trofeul Tânăr și Liber.  

În spiritul tradiției și ținând cont de provocările prezente, evenimentul vă propune un timp altfel, tihnit, presărat cu surprize, provocări inedite, probe vesele – toate, o ocazie perfectă pentru a crea amintiri prețioase, alături de copii (cei de lângă noi sau copiii din noi).

Trofeul se adresează asociațiilor de turism montan și ecologie, iubitorilor de munte și mișcare de orice vârstă, copiilor și părinților ce își doresc o un week-end în aer liber, departe de haosul cotidian. Competiție cu tematică montană, trofeul Tânăr și Liber îmbină probele consacrate cu probe surpriză, toate #înjoacă, beneficiari fiind atât cei competitivi, cât și cei aflați la prima experiență de acest fel.

Astfel, începând de vineri seara până duminică, participanții se vor întrece pe sine, dar și între ei, concurând la probe precum traseul de regularitate, orientarea turistică, proba culturală și folk individual, proba surpriză, proba de alergare…altfel, jocuri precum avioanele, rațele și vânătorii etc. Deoarece ne dorim să dăm mai departe ceea ce am învățat, în cadrul evenimentului se vor derula și ateliere de educație montană și noțiuni de prim ajutor.

Mai multe detalii cu privire la Trofeu și programul acestuia, găsiți pe evenimentul online: https://www.facebook.com/events/428877593024670

*******

Asociația Tânăr și Liber derulează activități de voluntariat în domeniul ecologiei, turismului, educației non-formale. Organizația se adresează celor ce doresc să participe la drumeții, tabere outdoor, competiții, cu scopul de a contribui la creșterea unei comunități locale funcționale, a oamenilor care trăiesc sănătos, simplu, în armonie. Sunt déjà bine cunoscute evenimente precum Noaptea Licuricilor, Clubul de carte, Un munte pe lună.

Misiunea Asociației Tânăr și Liber o reprezintă promovarea ideii de voluntariat, creșterea gradului de educare și cunoaștere a domeniilor ecologie și turism montan, precum și îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

În realizarea misiunii sale, Asociația Tânăr și Liber  derulează  programe specifice în cele patru domenii prioritare –  Educația, Voluntariatul, Drumețiile și Sportul, totodată livrând tinerilor cu vârsta între 14 – 24 ani, programul internațional de dezvoltare personală The Duke of Edingburgh Internațional Award.

Site-ul organizației http://tanarsiliber.ro/

Facebook: Tânăr și Liber

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate