Asociaţia Sens Civic Piatra Neamt

0

Pe data de 30 septembrie 2012, Asociaţia Sens Civic a desfasurat la Complexul de Servicii „Elena Doamna”, din Piatra Neamţ o actiune de recreere si divertisment pentru copiii din acest centru. Asociaţia a pus la dispoziţia copiilor 10 biciclete pe care le-au folosit o parte dintre copiii institutionalizati.

“Noi am mai desfaşurat astfel de acţiuni la patru centre de plasament de pe raza judeţului, în cadrul unui proiect finanţat de Consiliul Judeţean Neamţ. De data acesta am revenit şi am asigurat din resurse proprii desfaşurarea acţiunii. Ne-am bucurat să regăsim aceleaşi zâmbete cu care ne-am obişnuit şi în trecut, am observat că după vacanţa de vară mulţi dintre ei au făcut chiar progrese în privinţa mersului pe bicicletă.
Le-am adresat copiilor care au împlinit vârsta de 14 ani invitaţia de a veni în timpul liber la centru de închiriere biciclete de la Telegondolă, unde pot beneficia alături de ceilalţi cetăţeni, de doua ore de gratuitate pentru folosirea bicicletei” a precizat Andrei Carabelea, preşedintele Asociaţiei Sens Civic Piatra Neamţ .

Art.Pub.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate