Asociația „Născută Înger”: „NOI vă suntem alături! VOI, fiți responsabili!”

1

Implica-te! Fii voluntar ! Vrei să faci ceva deosebit cu viața ta? Vrei să faci ceva cu adevărat folositor lumii în care trăiești? Vrei să oferi o clipă din timpul tău liber celor nefericiți? Dacă răspunsul tau este da, da și iarăși DA, atunci trebuie să te implici acum!

Alatură-te familiei de voluntari ai Asociației „Născută Înger! Ai oportunitatea acum să faci ceva pentru tine și pentru cei de lângă tine! Poți să ajuți un bătrân să zâmbească din nou, să dai speranța unui copil prins în „ghearele” sărăciei, să ajuți o familie de sinistrați să-și refacă gospodăria, să ajuți un bolnav să-și recapete sănătatea. Fă și tu ceea ce noi facem cu drag! Alatură-te visului comun al voluntarilor îngerilor.

Comunicat important! Vă rugăm să fiți responsabili!

Suferi 14 zile de carantină dar știi că ai salvat o viață, gândește-te la copii, bătrâni, persoane vulnerabile. Să rămânem uniți și vom ieși teferi toți din asta! Să încetăm cu ura, jignirile, să ne susținem unii pe altți! Noi, voluntarii, suntem alături de voi să vă ajutăm, doar contactați-ne! Asociația „Născută Înger” împreună cu voluntarii săi a hotărat să fie alături de cei din Diaspora, de rudele lor, mai ales din județele Neamț, Vaslui, Iași ,dar oriunde aveți nevoie în țară vă suntem alături.

Voi, Diaspora, românii noștri dragi nu sunteți singuri! Dacă aveți nevoie de ajutor la rudele din țară vă ajutăm cu drag, așa cum ați făcut și voi, ne susțineți mereu în misiuni îndeplinite! Ne puteți contacta la mail:asociatianascutainger@yahoo.com, telefon 0770405849, pagina facebook Asociația „Născută Înger”

Nu uitați, nu sunteți singuri, suntem alături de voi, cei rămași în Italia și oriunde ați fi vă susținem cu tot ceea ce putem! Vă iubim și vă dorim să fiți bine, să fim bine!

Semnat: Carmen Suciu

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Clau spune

    Respect aceasta initiativa.
    Modul in care ati dus-o la final mai putin. Manusi folosite sa manevrati alimente ambalate in acelasi timp cu painea neambalata si cu portofelul distruge practic orice masura de iginena ati crede ca se respecta.
    Apropierea chiar si contactul cu oamenii nu fac decat sa raspandeasca un eventual virus, la fel si mastile care sunt purtate eronat, aceste masti sunt destinate persoanelor ce sunt cu simptome pentru a nu raspandi virusul mai departe si nu invers.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate