Asociația Învățătorilor Neamț, mesaj de condoleanțe

1
GHEORGHE AMAICEI
 (1933 – 2019)

„Dacă ar fi să mă mai nasc o dată pe această planetă numită Pământ, tot învățător m-aș face!

     Ce este mai înălțător și mai frumos decât a fi grădinar de suflete umane, așa cum ne spuneau unii dintre învățătorii și profesorii noștri dragi!?

     Am servit învățământul românesc timp de 47 de ani, iar în cadrul Asociației Învățătorilor am activat timp de 18 ani. Mi-am făcut meseria cum am putut mai bine, obținând rezultate meritorii.

     Voi pleca pe calea fără de întoarcere cu mulțumirea sufletească că mi-am făcut datoria față de Țară, neam și familie.

     Un rămas bun și am rugămintea către colegi de a duce tradiția învățământului nemțean mai departe!

Textul cu valoare testamentară a fost transcris din Cartea de onoare a Asociației Învățătorilor Neamț. Dincolo de aceste cuvinte simple se află viața unui OM frumos, drept, mândru, neclintit în fața vremurilor bune sau rele. Un prfesor renumit care și-a iubit și respectat Familia, Școala și Țara.

Pentru noi, cei din Asociația Învățătorilor a fost coleg și prieten, dar înainte de toate a fost și va rămâne Domnul Președinte.

Rămas bun, stimate domnule profesor Gheorghe Amaicei! Îți rămân aici faptele vrednice, iscusite, dorul de a ne pune la treabă, de a ne antrena în acțiuni folositoare nouă, dar mai ales, obștii. Iar, în Ceruri, nu vei înceta să porți cu tine amintirile peregrinărilor prin munți și codri, a partidelor de vânătoare sau a lucrului la prisacă. Nu vei înceta să porți iubirea de prieteni, de familie , de oameni!

Dumnezeu să te odihnească în pace! Transmitem condoleanțe familiei!

                                   Consiliul director al Asociației Învățătorilor Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Nicoleta spune

    Dumnezeu sa_l odihneasca!😢

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate