Asociatia „GOBLENUL SI ARTA LUCRULUI MANUAL”

3

goblenAsociatia „GOBLENUL SI ARTA LUCRULUI MANUAL” este o organizatie al carei presedinte este Elena Zidaru din Piatra Neamt.

Asociatia a participat la numeroase expozitii si targuri interne si internationale, in perioada imediat urmatoare fiind invitata sa expuna la Bruxelles si la Antique Market, Romexpo Bucuresti.

Activitatea asociatiei o gasiti pe site-ul http://www.goblenart.com/demo/category/activity/ , versiune noua a site-ului ce va fi lansata pe 10 octombrie 2013.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Elena Zidaru spune

  Asociatia Goblenul si Arta Lucrului Manual cu sediul in Piatra Neamt este un ONG (organizatie non guvernamentala)nonprofit (neinteresata sa faca profit, afaceri, vanzari etc) care functioneaza cu avizul Ministerului Culturii.
  Conform legii infiintarii asociatiilor si fundatiilor membrii sai sunt obligati prin lege sa plateasca o taxa de inscriere si cotizatie, acesti bani fiind singurele surse de finantare, fara de care asociatia nu ar putea mentine un cont bancar si servicii de contabilitate obligatorii.
  Asociatia a fost infiintata pentru a oferi membrilor sai posibilitatea participarii la targuri si expozitii interne si internationale la care persoanele particulare nu sunt acceptate.
  Cei ce cos goblenuri doar in scop comercial sau cei implicati in firme care au ca scop producerea si vinzarea de modele de goblen nu sunt acceptati ca membri.
  Noi incercam sa aducem goblenul la rang de arta si nu sa-l comercializam, ca prestatori de servicii.
  O pasiune nu trebuie sa fie confundata cu o sursa de venit.
  Noi nu coasem ca sa vindem, noi coasem din pasiune si doar modele care au valoare artistica.
  Din pacate, marea majoritate a celor care au cusut goblenuri nu detin valori inglobate in aceste obiecte. Probabil asta supara pe multi cei care nu vor sa depaseasca stadiul de lucru manual de scoala primara si considera ca daca au cusut o carpa pictata au realizat o opera de arta.
  Cu deosebit respect pentru cei cu adevarat pasionati de arta goblenului,
  Elena Zidaru
  Presedinte al Asociatiei Goblenul si Arta Lucrului Manual

 2. Ioana spune

  Bine inteles ca nu ma astept sa apara comentariul meu critic vis-a-vis
  de practicile acestei asociatii „iubitoare de frumos”

 3. Ioana spune

  O asociatie care vrea cu orice pret sa faca rost de noi membri platitori de cotizatie si care isi face cu agresivitate
  publicitate pe forumurile de goblenisti.
  Daca nu esti de acord cu publicitatea lor risti reclamatii si sanctiuni.
  Citi membri numara aceasta asociatie, asa de curiozitate?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate