Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău anunță lansarea Taberei de Vară „Viața la Țară – Comoară la țară, la vreme de vară”

0
FOTO: Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău

Comunicat de Presă

Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău are plăcerea să anunțe lansarea Taberei de Vară „Viața la Țară”, o inițiativă destinată copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 15 ani, ce se va desfășura în perioada 17-21 iulie 2024. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem încântați să oferim un program educativ și recreativ de excepție.

Detalii despre Tabără:

  • Perioada: 17-21 Iulie 2024
  • Cost: 400 RON per participant. Plata se efectuează odată cu completarea formularului de înscriere și se va vira în contul Asociației: RO04BREL0002003846320100, Libra Internet Banking Piatra Neamț.
  • Capacitate: 50 de locuri

Locație: Muzeul Casa Bunicii, comuna Tazlău, jud. Neamț https://maps.app.goo.gl/ZJU8HAPMg15ijNbL8

  • Include: Cazare la cort, toate mesele (mic dejun, prânz și cină), două gustări zilnice, echipament de drumeție (ghiozdan, șapcă, bidon de apă, pelerină de ploaie), agendă și pix.

Criterii de înscriere:

  • Vârstă: Participanții trebuie să aibă între 8 și 15 ani împliniți până la data de 17 iulie 2024.
  • Completarea formularului de înscriere online: https://forms.gle/Pm7d3RvgAwS52GpE6

Tabăra „Viața la Țară” este un prilej unic pentru tineri de a se reconecta cu natura și tradițiile autentice românești, într-un cadru organizat și sigur. Activitățile sunt gândite pentru a stimula creativitatea, independența și spiritul de aventură, oferind în același timp oportunități de învățare despre viața la țară și despre valorile noastre culturale.

Despre Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău: Asociația noastră se dedică promovării activităților culturale și sportive în rândul tinerilor, contribuind la dezvoltarea lor holistică și integrată în comunitate.

Contact

Pentru mai multe informații și detalii legate de înscriere, vă rugăm să contactați Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău la numărul de telefon 0755070782 (Adriana Boboc) sau prin e-mail la [email protected].

Pagina de facebook a asociație: https://www.facebook.com/amprentemoldave.tazlau

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm copiii în această aventură memorabilă!

FOTO: Asociația Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate