Asociația „Claudia Încă o șansă” a împărțit în Piatra-Neamț mărțișoare și pliante informative despre importanța sterilizării animalelor de companie

1

Reprezentanții Asociației „Claudia Încă o șansă” din Piatra-Neamț au îmbinat utilul cu plăcutul în prima zi a primăverii. Voluntarii, alături de președintele asociației, Claudia Filip, au oferit trecătorilor mărțișoare, flori, un gând bun și pliante în care se prezintă importanța sterilizării animalelor de companie. Asociația „Claudia Încă o șansă” a susținut din fonduri proprii obținute din donații și sponsorizări campanii de sterilizări gratuite în Neamț de care au beneficiat în jur de 3000 de animăluțe care nu se vor mai înmulți, prevenind astfel fenomenul abandonului.

Acțiunea de astăzi, 1 martie, vine dintr-un sentiment de recunoștință față de toți cei care au contribuit din puținul lor pentru ca lumea să devină un pic mai bună și mai lipsită de animale fără stăpân pe străzi.

„Asociația Claudia Încă o șansă vă urează o primăvară frumoasă, plină de iubire și bucurie! Ne înclinăm cu respect în fața tuturor celor care au fost alături de noi în cei doi ani de activitate, parteneri, sponsori, donatori, voluntari și tuturor celor cu care am interacționat într-un fel sau altul. Mulțumim celor care au crezut în noi și în proiectele noastre, mulțumim celor care au adus cele 3000 de animăluțe care au fost sterilizate.

A fost o zi în care am încercat să oferim un gând bun și un mărțișor celor ce ne-au ieșit în cale. Un gând bun, un zâmbet, o îmbrățișare, o rugă, un sfat valorează mai mult decât orice sumă de bani. Ne dorim să fim oameni buni și lucrăm zilnic la asta.

Mulțumim Oana Apetrei pentru mărțisoare, idei, implicare, muncă. Mulțumim Nicoleta Netea și Denisei că au făcut, împreună cu noi, bucurii împărțind aceste mărțișoare. Mulțumim Alina Ambrus pentru pliante. Mulțumim oameni minunați că existați în viața noastră și ne oferiți oportunitatea de a aduce o contribuție, cât de mică, comunității noastre.

Fiecare mărțișor a fost însoțit de un pliant în care se vorbește de importanța sterilizării. Ne vom face un obicei din a oferi mici bucurii. Vă mulțumim! Vă respectăm! Vă suntem recunoscători!”, a declarat Claudia Filip, președintele Asociației Claudia Încă o șansă din Piatra-Neamț.

Puteți sprijini activitățile Asociației de continuare a campaniilor de sterilizări gratuite pentru câini și pisici astfel:

Haideți să nu mai așteptăm ca lucrurile să se întâmple, haideți să facem ca lucrurile să se întâmple.

Website: www.claudiaincaosansa.ro

Facebook: Încă o șansă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Timp pierdut…oricum,animalele de companie sunt bine monitorizate de deținători,așa că ele se înmulțesc cel mai puțin…Mai bine s-ar acționa la animalele străzii in acest sens.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate