Asistenți sociali din DGASPC nominalizați la Gala Excelenței

0

galaMai mulți specialiști în asistență socială din cadrul DGASPC Neamț au fost nominalizați la premiile excelenței în domeniu iar festivitatea de premiere va avea loc în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ce se va defășura în luna martie la București. Astfel, la categoria ‚’’Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale’’ a fost nominalizată Mirela Negruș, șef serviciu în cadrul DGASPC Neamț și președinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali, sucursala Neamț. La categoria ‚’’Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului’’ pentru anul 2014 au fost nominalizate Ana Otilia Boureanu și Mirela Mihaela Orza Cohut. Cea de-a treia nominalizare este a Brîndușei Petronela Florea, aceasta fiind propusă la categoria‚ ’’premiul pentru asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare’’. Nominalizările au fost făcute pe data de 6 ianuarie iar specialiștii pot fi votați accesînd linkul http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2015, până pe data de 22 februarie inclusiv. Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială a fost organizată pentru prima dată în 2014 de către Colegiul Național al Asistenților Sociali care și-a propus astfel să recompenseze și să pună în valoare asistenții sociali care au contribuit pe parcursul anului anterior la rezolvarea problemelor sociale din comunitatea din care provin. Evenimentul din acest an va avea loc pe data de 17 martie, la Ateneul Roman din București și va fi prezentat de Andreea Marin. Se va derula sub sloganul ‚’’Celebrăm Excelența în Asistență Socială’’. Manifestarea are două categorii, una dintre ele propunîndu-și să premieze asistenții sociali cu merite deosebite în anul 2014 iar cea de-a doua categorie intenționează să recompenseze activitatea personalităților care pe parcursul anului anterior au susținut activitatea de asistență socială din regiunea respectivă.
La Gala Excelenței din 2014 DGASPC Neamț (singura instuție similara din țară) a fost nominalizată la premiul pentru instituția anului și a obținut diploma de excelență, fiind astfel o recunoaștere a profesionalismului și calificării deosebite a specialiștilor din cadrul instituției.

DGASPC Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate