Asfaltare inedită pe strada Privighetorii din Piatra-Neamț. Aeroport, frate!

3

Este incredibil în ce mod s-a asfaltat strada Privighetorii din Piatra-Neamț. Zici ca e pistă de aeroport, adică ai șanse mari să decolezi dacă prinzi viteza necesară.
Oamenii care locuiesc în zonă, neștiutori în ale infrastructurii, spun că e o bătaie de joc dar ce știu ei? Dacă primăria e mulțumită înseamnă că totul este bine.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Dan spune

  Aceeași situație e si in parcarea debia asfaltata din spate la Petrodava, cei de la Publiserv au asfaltat fără sa tina cont ca bordurile trotuarelor sunt strâmbe sau sparte, fără sa caute gurile de canalizare pluviala, logic era sa le decolmateze, sa le ridice la nivel și sa toarne asfaltul cu panta de scurgere, acum când ploua e plin de bălți. Recomand ca Primăria sa angajeze o persoana cu experienta care a lucrat în domeniu și are în palmares lucrări realizate ca de ingineri doar cu diploma suntem sătui, care sa știe ce sa ceara constructorilor și sa ii verifice și sa nu se lase în baza Publiserv pt ca nu fac lucrări de calitate

 2. ionNn spune

  Aici au asfaltat cei care au Montat conducta de gaz..

  1. Rudolf Schmidt spune

   Si cei care au montat conducta si au asfaltat dupa, trebuiau verificati de catre primarie. Si, eventual, nereceptionata lucrarea si pusi din nou sa asfalteze. Dar, cam asa a procedat primaria si cu trotuarele, de-ti rupi gatul prin gropi dupa ce au fost „refacute„. Nu verifica nimeni lucrarile de pe domeniul public. Sau nu se pricep sa le verifice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate