Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

AȘA CEVA? Calea ferată de la Piatra-Neamț are dâmburi

Calea ferată de la Piatra-Neamț ar fi trebuit schimbată de mult timp după cum spun specialiștii în transporturi feroviare doar că la CFR prioritățile sunt altele.

Dacă ne uităm doar la câțiva metri de șină nu vedem lucruri deosebite dar dacă dăm un zoom la aparatul foto să vedem cum arată pe o distanță mai mare … Doamne ferește. Acum înțelegem de ce tot vedem știri cu trenuri deraiate în România.

Dacă mergeți vreodată pe strada G-ral Dăscălescu din Piatra-Neamț și vedeți trenul pe carosabil să nu vă mirați foarte tare. Iată pe ce cale ferată vine trenul la Piatra-Neamț.
8 comentarii la “AȘA CEVA? Calea ferată de la Piatra-Neamț are dâmburi

  1. Alex

   Singura iluzie e in capul tau, din moment ce de la piatra pana la bacau faci 120 minute. Daca merg cu căruță, cam tot atât scot.. aia ce iluzie mai e, geniule

   Raspunde
 1. Fasionist

  Asa se intampla cand i-o dai privatului, s-au privatizeze totul , apar tamburi, ca ulterior să se fure nu asta vrea dreapta.

  Raspunde
 2. mickey999

  Arata bine …cam ca integralele lui Mangeron … nici prea-prea…nici foarte-foarte … important e ca te duc undeva !
  Sau te aduc de undeva ….

  🙂 🙂

  Raspunde
   1. xxx

    realitatea este ca daca poza era facuta in alte conditii …nu mai era subiect de dat ,cu parerea.

    este usor sa vii pe fondul cunoscutului jaf national al SNCFR sa arati o poza si imedita 80% te vor crede indiferent ca nu reprezinta si realitatea!

    experimentul si-a atins tinta

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *