Artişti din lumea folkului, în cea de-a treia seară a Târgului de Crăciun la Neamț

0

Marți, 19 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească au urcat, pentru a susţine recitaluri muzicale, Adi Beznă și inconfundabilul Mircea Baniciu.
Pentru început, scena a fost luată cu asalt de membrii Asociaţiei culturale „Eu Cred”, care au încântat publicul cu un program de colinde și cântece de iarnă din repertoriul național, dar și cu creații proprii.  Nici aseară nu au lipsit datinile și obiceiurile de iarnă. Tinerii talentați ai Asociație, coordonați de Daniel Grasu, au adus în atenția publicului tradiții specifice zonei Bicazului.
Pentru concertul de ieri seară, Asociaţia Culturală „Eu cred” a fost reprezentată de următorii artişti: Bianca Iaută, Diana Suciu, Robert Voideș Negustor, Oana Oniga, Paul Caia, Emanuela Butunoi, Lorena Butunoi, Andreea Ciucanu, Petronela Negustor, Lorena Țăpuc, Andrei Ropotoaia, Matei Suciu, Andrei Turnea, Marina Voideș, Cristina Țepeș, Ana Maria Voideș, Marian Iaută, Iustin Popoacă, Sergiu Alexa, Miruna Bilan, Rareș Vivirschi, Radu Caia, Antonio Husari, Alexia Voaideș, Cristina Marin și Elena Ropotoaia și Marius Coșerariu
Ştafeta muzicală a fost preluată de cantautorul născut la Baia Mare, dar adoptat de urbea noastră, Adi Beznă. Programul serii de folk a fost încheiat de mult apreciatul Mircea Baniciu, care a venit în fața publicului cu sufletul deschis și cu o muzică de calitate.

sursa foto: Crăciun la Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate