Articole de imbracaminte sustrase dintr-un magazin

0

Vineri 24 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, jandarmii nemţeni din cadrul Compartimentului de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale au observat o femeie şi un bărbat care au ieşit dintr-un magazin de produse de textile situat la parterul unui bloc pe Bulevardul Traian. La aproximativ 5-6 metri femeia a scos de sub fustă articole de îmbrăcăminte pe care a încercat să le introducă într-o geantă.
Întrebaţi despre provenienţa hainelor Maria B., de 48 ani, din Piatra Neamţ şi Marius N., de 42 ani, din Botoşani nu au putut prezenta documente din care să rezulte că au fost achiziţionate, ulterior recunoscând că le-au sustras din magazin.
Bunurile sustrase au fost ridicate şi predat părţii vătămate, iar celor doi le-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

R.C.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate