Arta si lege la Biblioteca Judeteana „G.T. Kirileanu” de Ziua Politiei Romane

0

Pentru marcarea Zilei Politiei Romane, în data de 25 martie, la ora 10.00, Compartimentul de Analiză si Prevenire a Criminalitătii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, în parteneriat cu Universitatea „Petre Andrei” Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean prin Liceul de Artă „Victor Brauner” Piatra Neamt si Biblioteca Judeteană „G.T. Kirileanu”, a organizat o expozitie de pictură cu tematică antiinfractională, lucrările realizate de 50 de elevi ai Liceului de Artă, fiind expuse în amfiteatrul Bibliotecii Judetene.

Primele trei lucrări au fost premiate cu cadouri oferite de „Universitatea „Petre Andrei” din Iasi, iar toti participantii au primit materiale promotionale, realizate de cu această ocazie, din partea organizatorilor. La această activitate au fost angrenati si voluntarii Compartimentului de Analiză si Prevenire a Criminalitătii Neamt.

Arta si lege la Biblioteca Judeteana „G.T. Kirileanu”

Emilian Zaharia

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate