Arestati pentru comiterea infractiunii de vătămare corporală gravă

0

În ziua de 21 decembrie, în jurul orei 14.00, Postul de Politie Gârcina a fost sesizat de S. Mihai, din Piatra Neamt, despre faptul că, în dimineata de 19 decembrie, în jurul orei 04.30, fiul său – S. Mihai, în vârstă de 23 de ani, din Piatra Neamt, a fost agresat de D. Constantin, de 21 de ani, din comuna Gârcina, judetul Neamt si de alte două persoane necunoscute.

În data de 20 decembrie, S. Mihai s-a simtit rău, fapt pentru care a fost internat la Spitalul Judetean Neamt, unde în data de 21 decembrie a fost suspus unei interventii chirurgicale, fiindu-i extirpat un rinichi. Victima a fost diagnosticată cu politraumatism. În urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit că în dimineata de 19 decembrie 2010, în jurul orei 04.30, în timp ce victima se deplasa din comuna Gârcina spre domiciliu a fost lovită de D. Constantin, de 21 de ani, din comuna Gârcina, B. Ovidiu, de 29 de ani, din Piatra Neamt si A. Ionut, de 26 de ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt.

În ziua de 24 decembrie cei trei suspecti au fost prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Fată de D. Constantin, Parchetul a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea, iar fată de B. Ovidiu si A. Ionut instanta a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală gravă.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate