Arestat pentru comiterea infractiunii de viol

0


În ziua de 4 august 2012, în jurul orei 19.15, Sectia nr. 14 Politie Rurală Urecheni a fost sesizată, prin 112, despre faptul că pe un drum comunal din localitatea Păstrăveni, judetul Neamt, se află o femeie, dezbrăcată, care reclamă că a fost victima infractiunii de viol.

Politistii au demarat cercetările si au stabilit că victima – o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Răchiti, judetul Botosani l-a cunoscut pe internet pe G. Constantin, de 39 de ani, din comuna Păstrăveni, judetul Neamt. În data de 04 august, femeia a venit în orasul Tg. Neamț, unde s-a întâlnit cu G. Constantin acesta propunându-i să meargă la domiciliul său din comuna Păstrăveni, judetul Neamț. Aici, victima a declarat că, prin violentă, suspectul a întretinut relatii sexuale cu ea împotriva vointei sale.

Suspectul a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore si prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamt cu propunere de arestare preventivă. Instanta a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infractiunii de viol.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate