Ar trebui să li se ia copiii acestor femei

0

Este absolut inuman ce se întâmplă pe străzile din Piatra-Neamț fără ca poliția sau cei de la protecția copilului să intervină.

Deși sunt temperaturi foarte scăzute, unele femei care practică cerșetoria se folosesc de copii foarte mici pentru a impresiona cetățenii ca aceștia să le dea bani.
Nu se poate numi părinte și nu ar trebui să aibă drepturi de părinte, persoana care scoate un copil de 1-2 ani în ger pentru a cerși. Înțelegem că sunt oameni amărâți care nu au ce da de mâncare la copii, sau poate sunt puturoși și nu vor să muncească sau au nevoie de bani de băutură. Înțelegem multe lucruri, dar nu putem înțelege de ce să nu mergi singur la cerșit, ci să scoți si să ții în ger ore întregi un nou născut. Desigur că nu înțelegem cum autoritățile cu angajați plătiți foarte bine nu văd aceste lucruri. Cum de celor care sunt plătiți să le pese, nu le pasă că se distruge sănătatea și se pune în pericol viața unui copil foarte mic.

Să vă mai spunem că o parte dintre acești copii sugari luați la cerșit li se dă de regulă să bea alcool ca să doarmă și să nu plângă sau să încurce adultul la cerșit? Când ați văzut un copil mic plângând în brațele unei cerșetoare?

Din păcate aceasta este realitatea și chiar dacă acești copii ar trebui luați în grija statului nimeni nu se complică deoarece sunt de făcut multe demersuri, hârtii iar bugetarii plătiți pentru asta vor doar să le intre salariul pe card și să muncească cât mai puțin.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate