Ar fi necesară o demisie sau o demitere a domnului Vlad Moscalu, City Managerul municipiului Piatra-Neamț

0

Despre cum merge coordonarea investițiilor în Piatra-Neamț nu are sens să vorbim prea mult, deoarece vedem cu toții zi de zi șanțuri care nu se mai acoperă, unități de învățământ care nu se mai deschid, poduri care se dărâmă și lista poate continua. De toate aceste lucruri și multe altele se ocupă Vlad Moscalu, City Managerul municipiului Piatra-Neamț.

Este impropriu să ne dăm cu părerea sau să punem la îndoială competența domnului Moscalu pe calificarea sa în coordonarea de investiții în infrastructură, dar se pare că toate școlile dumnealui nu sunt suficiente să coordoneze colectivul din primărie format în mare parte din oameni care calcă de trei ori în același loc, încep orice discuție cu ”nu se poate” și există suspiciuni că au ajuns pe posturi prin examene aranjate la ordin politic sau de altă natură. Nu generalizăm. Sunt, desigur, în primărie și oameni care știu cu ce se mănâncă administrația, dar se pare că nici cu aceștia nu face echipă bună domnul City Manager.

Toate indiciile duc spre concluzia că domnul Moscalu nu are ce-i trebuie pentru a ține lucrurile pe linia de plutire și poate ar fi ”smart” din partea sa să își recunoască limitele și să demisioneze din poziția de administrator al municipiului înainte de a se scăpa totul de sub control.

Vin vremuri grele în administrația orașului. Proiecte fazate aiurea, termene limită greu de respectat, blocaje în trafic și transport, multă nemulțumire comunitară și așa mai departe. Poate ar fi cazul ca primăria să se gândească la cineva care să aibă mai multe capacități de organizare și comunicare decât actualul City Manager.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate