Apple: o noua religie?

1

Data viitoare cand bunica va intreaba de ce va duceti la mall duminica in loc sa mergeti la biserica, ii puteti spune ca mergeti la capela Apple. Pentru fanii Apple, brandul provoaca o reactie la nivelul creierului similara cu reactiile din creierul credinciosilor, conform unui documentar BBC.  Neurologii au facut un test RMN unui fan Apple si au descoperit ca imagini ale gadgeturilor Apple declanseaza aceleasi reactii la nivelul creierului precum se intampla cu imagini ale divinitatii privite de credinciosi. Oamenii au ajuns sa isi arate fanatismul Apple prin tatuaje sau altare inchinate computerelor demodate Mac. In discursurile sale, Papa Benedict XVI a afirmat ca societatea tehnologica reprezinta o amenintare pentru religie si Biserica, spunand ca tehnologia nu il poate inlocui pe Dumnezeu.

Ilona Popescu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Radu Nastasă spune

    Absolut superb articolul: documentat, cu argumente clare, ilustrație originală și sugestivă. E tot ceea ce-i lipsește unui ziar ca să atragă cititorii. E din clasa amestecului care se pune în sarmale… parcă „umplutură” îi zice.
    Aștept continuarea despre Rolls Royce, Bentley, televizoarele plasma 3D, aparatele foto Nikon și cafeaua decofeinizată. Propun înscrierea ziaristei la Pulitzer!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate