Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane din luna octombrie

0

WhatsApp intenționează să renunțe la suportul pentru iOS 10, iOS 11, iPhone 5 și iPhone 5C în următoarele luni. Având în vedere faptul că aplicația deținută de Meta se actualizează perioadic, sistemele de operare mai vechi își pierd compatibilitatea cu platforma.

După cum au observat cei de la WABetainfo, WhatsApp începe să alerteze unii utilizatori că dispozitivele lor nu vor mai funcționa din octombrie 2022. Asta pentru că iOS 12 de la Apple va fi cerința minimă pentru dispozitive din această toamnă iar iPhone 5 și 5C nu pot rula acest software.

„Actualizați la cea mai recentă versiune de iOS pentru a continua să utilizați WhatsApp. WhatsApp nu va mai accepta această versiune de iOS după 24 octombrie 2022. În prezent, oferim suport și recomandăm utilizarea următoarelor dispozitive: Android care rulează OS 4.1 și mai nou, iPhone care rulează iOS 12 și mai nou” – este mesajul care a început deja să apară pe telefoanele iPhone 5 și 5C.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate