APEL se prabuseste

14

Gheorghe Ştefan a făcut o declaraţie delirantă, atât prin penibilitate, cât şi prin egocentrismul caracteristic personajului.
Acest autoînscăunat Voievod al Neamţului a spus că: ”În campania electorală sunt trimişi comisari de Poliţie şi din serviciile secrete, de la Bucureşti, să-i urmărească pe candidaţii APEL. Iar în urma lor, sunt trimişi poliţişti ca să intimideze persoanele care ne sprijină sau care ne găzduiesc. S-a întâmplat la Piatra-Neamţ, s-a întâmplat la Târgu Neamţ, dar şi în alte localităţi. La Târgu Neamţ, de exemplu, poliţiştii îi păzeau pe cei care puneau mesh-urile USL.“
În primul rând, vorbele domnului Ştefan sunt de un penibil fără margini, deoarece orice cetăţean al judeţului Neamţ poate vedea cu ochiul liber că APEL face o campanie electorală de o indecenţă maximă, folosind toate mijloacele de transport şi clădirile aflate în administraţiile locale conduse de PDL pentru a-şi promova afişele electorale. În slujba lor au fost puse toate resursele plătite din bani publici, începând cu telegondola şi terminând cu poliţia comunitară. Investiţiile în afişaj depăşesc categoric orice limită financiară de bun simţ pentru un judeţ aflat în criză, unde lumea nu mai are grija zilei de mâine, deoarece e prea mare grija zilei de azi. Dacă ţinem cont şi de faptul că administraţia portocalie nu a autorizat absolut nimic în această campanie decât pentru APEL şi prietenii lor, penibilul domnului Ştefan atinge cotele paroxismului. În oraşele judeţului, primăriile portocalii nu au aprobat pentru USL niciun fel de promovare electorală în afară de cea impusă de lege, nu au aprobat nicio manifestaţie, ba, mai mult, am ajuns ca pe vremea comuniştilor. Majoritatea emisiunilor electorale de la posturile TV din Piatra-Neamţ se înregistrează, iar în reluare se dau doar cele care nu deranjează portocalii.
În condiţiile în care toate aceste lucruri sunt evidente pentru oricine, Gheorghe Ştefan spune că serviciile secrete îl incomodează!
Este bine de remarcat şi dispreţul total pe care îl are Gheorghe Ştefan faţă de poliţie, de serviciile secrete şi de toţi cetăţenii municipiului Piatra-Neamţ, minţindu-i în faţă.
Oamenii angajaţi în astfel de structuri nu sunt nişte amatori care să se desconspire în faţa acestui politruc de doi bani (pardon, de foarte mulţi bani…), ci aici e vorba doar de o pregătire a scuzelor ce vor urma înfrângerii PDL şi, de ce nu, aceste declaraţii penibile ar putea să fie şi rezultatul unui sindrom pre-cercetare penală al unui om ce va avea foarte multe explicaţii de dat în faţa legii.
Desigur, nu exclud nici varianta demnă de milă în care edilul cameleon a primit astfel de informaţii despre o închipuită conspiraţie interplanetară împotriva sa de la slugoii ce îl înconjoară şi nu mai ştiu cum să-i explice scăderea drastică din sondaje. Spuneam destul de recent, într-o conferinţă de presă la Piatra-Neamţ, că puterea locală portocalie se prăbuşeşte vertiginos în sondaje, iar reacţiile isterice de acest tip vin să-mi confirme predicţiile.
Acum, aşteptăm cu interes următoarele declaraţii în care viitorul fost primar ne va spune cum PDL mascat de APEL a pierdut alegerile din cauza alinierii planetelor, a pisicii negre sau a amenajării în stil Feng Shui a sediului de campanie al USL.
Sunt convins şi cred că acest tip de politician va disparea în următoarele săptămâni din politica locală şi naţională. Românii s-au săturat de hoţi, mincinoşi, incompetenţi, infatuaţi, lepre, lichele etc. şi le vor da o lecţie pe care n-o vor uita!

Vicepreşedinte PSD,
Senator Ioan Chelaru

telegram ziar piatra neamt
Citește și
14 Comentarii
 1. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Daca se prabuseste noi cu ce na alegem ??
  Daca in loc sa fie arestati , judecati condamnati si cu averile confiscate sa se readuca bani furati La Bugetul Statului pentru care Noul Executiv sa nu mai fie nevoit sa puna pe spinarea noastra noi biruri si impozite.
  Imi este teama , si tare cred ca cei din fosta Conducere a Prefecturii care au fost revocati din functii sa nu ocupe ca drept pedeapsa locuri caldute si discrete prin birourile Prefecturii..!
  Atunci daca se va intimpla acest lucru totul se va duce in continuare de ripa , si dreptatea promisa nu o vom remarca niciodata…!
  Oricum e intelept sa acordam incredere actualei Puteri si daca isi face corect datoria in noiembrie sa o rasplatim cu totii la votare.

 2. Bufnita de Neamt spune

  Senator Ioan Chelaru vicepresedintele hotilor. PSD si PDL fura prin rotatie.

 3. nationalistu` spune

  Putem noi sa stam in cap ca APEL-ul este atat de bine deghizat pentru prostime incat tot cu ei ne vom alege.Dar nici cu ceilalti jefuitori nu mi-e rusine.Eu vreau cu PRM.Dar sa-mi spuna mie acuma cati vor cu un partid justitiar. Extremist neextremist tra la la.La ora asta,marea prostime nu are de ales decat intre cei care ne-au jefuit.Unii sub un nume,altii sub alt nume,ambele tabere fiind pregatite tot pentru jaf.Asa ca…alea cu DEMOCRACY ,extremism,etc. sunt doar o masura a infantilismului populatiei.Sigur ca se vor gasi niste vajnici aparatori ai „democratiei” pe aici.Le recomand insa sa vada directia SERBIEI,GRECIEI,FRANTEI,SPANIEI.O tara trebuie sa fie stapana pe resursele ei,indiferent de ce natura sunt ele.Doar asa avem scapare.Altfel.Da-i cu TONTA inainte ca dupa patru ani votam PDL.

 4. dihorul spune

  Treceam ieri pe un maidan si scria pe un „perete” ; sa votam, baieti si fete,
  Un marlan European.
  Si-a schimbat culoarea-n verde
  Ca orice cameleon,
  N-are greturi nici regrete,
  Doar, un cap de…tomberon.

 5. LILI spune

  DON CHELARU DA CATE LOCURI DE MUNCA AI CREAT ???? NUMAI GURA SI FUSTELE DE TINE.
  DE CATE ORI AM VORBIT SAU NE-AM INTALNIT PE STRADA SI AI LASAT MACAR O VORBA BUNA??? NICIODATA. ASA CA STAI IN BARLOGUL TAU, CREAZA CATEVA MII DE LOCURI DE MUNCA SI APOI VEI AVEA SUCCESUL LUI CULITA TARATA.

 6. martin stricland spune

  cata dreptate aveti, domnule senator, noi va dorim implinirea mareteleor idealuri si sa fie bine, ca sa nu fie rau

 7. catalin spune

  D-l Chelaru ar face bine sa lase frustarile adunate cat a fost in opozitie si sa nu se bucure ca va creste useleul in sondaje datorita numai pe baza antipatiei pentru pedelisti.Dar scopul scuza mijloacele.Disperarea in ambele tabere e mare,lupta pentru ciolan e stransa,iar cei care mai detin inca puterea si banii isi prmit sa faca o campanie agresiva.Intocmai cum faceau si pesedistii cand erau la putere. In rest nimic nou sub soare…

 8. Gyuri spune

  S-a mai prăbuşit şi Pruteanu în USL . Nu v-a umplut de duhori acest cadravu politic. Sau USL-ul este necrofag ?

 9. Escu spune

  Pentru Iosub.

  …Si ce vrei sa spui…ca daca e plecata ..legal de sub poalele lui pinalti…nu tot el trage de sfori ? Sa fim seriosi. Si o corectie…poate atoatestiitor nu cum ai spus tu!

 10. cititor spune

  Ciumpalacilor.De unde atitia bani pt.publicitate electorala dragilor? Decit atita afisaj,uitati-va la cei ce rascolesc prin gunoaie ,uitati-va la citi oameni in virsta ajung sa cumpere alimente la nivelul supravietuiri,de mizeria cotidiana ce ziceti,de schimbarea bordurilor,montare de pavele,schimbarea cosurilor de gunoi in culoarea verde,lucrari care nu-si aveau rostul facute cu firme de pe alte meleaguri,distrugerea industriei,falimentarea i.f.e.t.-ului si cite altele nu spuneti nimic.Vreti voturi? RUSINE. Sa vina TINERII,este vremea schimbarii.Ajunge,ajunge ,ajunge.

 11. cititor spune

  Ciumpalacilor.De unde atitia bani pt.publicitate electorala dragilor? Decit atita afisaj,uitativa la cei ce rascolesc prin gunoaie ,uitati-va la citi oameni in virsta ajung sa cumpere alimente la nivelul supravietuiri,de mizeria cotidiana ce ziceti,de schimbarea bordurilor,montare de pavele,schimbarea cosurilor de gunoi in culoarea verde,lucrari care nu-si aveau rostul facute cu firme de pe alte meleaguri,distrugerea industriei,falimentarea i.f.e.t.-ului si cite altele nu spuneti nimic.Vreti voturi? RUSINE. Sa vina TINERII,este vremea schimbarii.Ajunge,ajunge ,ajunge.

 12. martin stricland spune

  daaa, se prabuseste, iaca, numa resturi si farame peste tot..

  ihm, si noua ni s-a acrit, senatorule, de toti astia care pretind ca au reteta bunastarii in buzunar..

  eu, daca fac o promisiune copilului, prietenului, omului de langa mine, nu am liniste pana nu o duc la indeplinire..

  tu, senatorule, cum dormi noaptea dupa ce promisiunile s-au spart ca baloanele de sapun?..

  orgasmic de neintors.. is good to be a king nuh?!

 13. cristiana spune

  cine vorbeste….

 14. iosub spune

  Apropo :Politia comunitara pentru cultura ta generala cam de un an jumate s-a desprins de primarie si conform legii 155/2010 este Politie Locala.Mai documenteaza-te si dupa cauta sa dezinformezi autostiutorule.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate