Apel către parlamentarii din Neamț

1

Domnilor parlamentari, nemțenii o duc din ce în ce mai rău, iar firmele private din județ sunt cocoșate de taxe și impozite care cresc procentual de la o zi la alta odată cu creșterea prețurilor.

Cu excepția bugetarilor care au salarii uneori nejustificat de mari, restul populației este intrată în modul de supraviețuire. Un procent minuscul de oameni din acest județ nu are grija zilei de mâine.

Dacă nu se iau măsuri urgente de diminuare a impozitării muncii, ca cei din mediul privat ce au angajați să le poată mări salariile, va fi și mai rău. Patronii vor fi obligați să mărească salariile pentru a nu își pierde angajații și pentru a-i, respecta iar acest lucru nu se va putea face, în multe cazuri, decât prin reducerea nedorită a numărului de angajați.

Faceți ceva, domnilor parlamentari de Neamț, pentru ca din banii munciți de nemțenii care merg la muncă să li se ia de către stat mai puțin. Acești oameni sunt cei care vă plătesc dumneavoastră salariile și țin în spate tot sistemul bugetar. Diminuați impozitarea pe muncă și măriți-o pe aceea pe bogăție. Nu vă cere nimeni pomană, nu se așteaptă nimeni la miracole din partea dumneavoastră, nu se așteaptă nimeni să fie ajutat de voi. Tot ce vor oamenii care muncesc cinstit în acest județ este să le luați mai puțin din banii munciți de ei. De asta ați fost votați. Să faceți legi care să favorizeze oamenii care muncesc cinstit.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. FLORIN spune

  Romanica se scufunda in datorii si inapoiere.
  Cat a fost”pace”nu s-a facut nici o REFORMA in Romanica..Datoria externa a ajuns la 150 miliarde euro.
  Sub ”pretextul”acestui razboi,impotentii din PNL/PSD vor indatora si mai mult aceasta tara pentru ca nu au coaie sa faca NIMIC.
  Desi suntem in FALIMENT ca tara,avem aceleasi salarii aberante NESUSTENABILE la bugetarii fara numar si competenta,aceleasi pensii speciale/serviciu NESUSTENABILE.NIMENI nu face NIMIC.
  Totul va fi platit de”privati”care vor suporta costurile acestui guvern de impotenti si incompetenti PSD/PNL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate