Apel către ecologiști să iasă la vot

0

Alegerile de duminică sunt despre provocarea următorilor cinci ani pentru România, motiv pentru care invit toți ecologiștii să iasă la vot și să își exercite acest drept. De asemenea, le recomand tuturor iubitorilor de mediu, membrilor și simpatizanților PER să aibă în vedere poziționările celor doi candidați la prezidențiale pe temele de mediu precum și răspunsurile acestora la cele 15 întrebări adresate de către Partidul Ecologist Român.

Noi credem că dincolo de instrumentele politice și constituționale ale Președintelui României, viziunea ecologistă va aduce multe beneficii țării, inclusiv în relațiile diplomatice, în provocările internaționale și mai ales ca bază pentru trierea propunerilor legislative care trec de Parlament și ajung la Președintele României.

Mesajele Președintelui României către romani și către cele trei puteri in Stat (Executivă, Legislativă și Judecătorească), poziționarea acestuia în cadrul CSAT ținând cont de doctrina ecologistă vor fi greu de ignorat, întrucât, toți romanii își doresc o viața sigură și sănătoasă, prin toate domeniile care implică acest lucru!

Așadar, dragi ecologiști, votați duminică, în cunoștință de cauză!

Dănuț Pop
Președintele Partidului Ecologist Român

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate