Putem sa mai spunem cateva cuvinte despre treaba cu apa de la Durau ?

0

Dupa ce suspect de recent a emis o autorizatie pentru treaba cu apa de la Durau, Directia de Sanatate Publica zice totusi ca firma care distribuie apa in Durau adica aia din holdingul TCE3 Brazi nu are incheiat contract de monitorizare a calitatii apei cu ei. Pe partea cealalta LEGEA privind calitatea apei potabile Nr. 458 / 2002 ( Republicată in dec. 2011) spune ca ….. dar ce mai conteaza ce spune legea .Nu ?apa
Si apropo de analizele la apa, cica ar trebui sa aiba clor liber vreo 0,1-0,5 conform SR EN ISO 7393-2 POS 09, da e criza si clorul e scump,c asa ca merge la unii distribuitori si 0,001 nu ?
Sa vezi panica daca se prind ei ca avem analize paralele si o iau la fuga cu galeata de clor spre bazin, sau poate suntem noi carcotasi si unii or avea vreo instalatie de osmoza inversa ca la buncarele antiatomice din SUA.
Gata ca am spus doar cateva cuvinte si daca scriem prea mult iar se supara careva si poate ajunge la concluzia ca din cauza ca stam la calculator consumam curentul si mor oamenii pe mesele de operatie, ca ramane spitalul fara energie electrica. Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate