Anvelope 205 55 r16 Goodyear – alegerea potrivită în sezonul cald

0

Importanța cauciucurilor 205 55 r16 de vară
Anvelopele de vară sunt o necesitate pentru șoferi, cu atât mai mult atunci când temperaturile cresc peste 7 grade Celsius. Trecerea la anvelopele de vară este uneori amânată de către șoferi, însă rămâne o necesitate.

Eficiența și calitatea superioară în trafic se obțin folosind anvelopele potrivite, în fiecare sezon. În cazul șoferilor cu cauciucuri205 55 r16, se recomandă de asemenea, utilizarea anvelopelor allseason doar acolo unde condițiile meteo ne permit, iar acolo unde există diferențe de temperaturi și condiții de drum, utilizarea de anvelope sezoniere.

Anvelopele de vară au fost create cu scopul de a oferi șoferilor o mai bună calitate a șofatului, iar tuturor participanților la trafic siguranță ridicată. La fel ca sezonul rece și cel cald are o serie de particularități.

Condițiile de drum pot fi dificile și vara, întrucât din cauza temperaturilor ridicate, astfaltul se supraîncălzește, iar anvelopele mașinii pot avea de suferit. Tot în sezonul cald ne putem confrunta și cu perioade ploioase, iar șofatul pe carosabil umed necesită o mai mare atenție.

Cu un set potrivit de anvelope 205 55 r16 vară sezonul cald poate fi unul ușor de parcurs pentru șoferi, fără griji. Compușii speciali din componența anvelopelor contribuie la rularea în condiții de maximă siguranță  chiar și la temperaturi ridicate, nu se înmoaie din cauza căldurii, ci rămân ferme pe carosabil. De asemenea, anvelopele de vară vor ajuta autoturismul să treacă mai ușor peste posibilele schimbări ale condițiilor de drum, precum trecerea de la caniculă la ploi abundente.

Pentru a ne putea bucura de performanță sporită, ne putem îndrepta atenția către cauciucuri Goodyear.

Anvelope Goodyear – performanță în trafic

Goodyear este un producător de anvelope pentru autoturisme, vehicule comerciale și motociclete de renume mondial, deținând recordul pentru cel mai de succes furnizor de anvelope pentru Formula 1, având de asemenea și cele mai multe campionate de construcții din lume.

Primele anvelope Goodyear au fost concepute în anul 1898, iar de atunci și până în prezent au fost lansate numeroase produse inovativecu ajutorul cărora șoferi din întreaga lume s-au putut bucura de experiențe pozitive în trafic.

Goodyear respectă normele de siguranță stabilite la nivel european, iar pe lângă acestea, având o echipă proprie de ingineri interni, periodic testează anvelopele create pentru a se asigura de o bună funcționalitate, cât și de calitatea tracțiunii și a stabilității la diferite trepte de viteză. Astfel, având rezultate optime la testele realizate, brandul oferă cauciucuri de înaltă calitate, pecare șoferii le pot utiliza pe diferite sectoare de drum, indiferent de condițiile de drum.

Chiar dacă anvelopele sunt calitative și îndeplinesc cu succes testele de siguranță, este important de menționat că fiecare sezon are specificul său, motiv pentru care se recomandă ca vara, să optăm pentru anvelope de vară.

Iată care sunt principalele motive pentru care un set de cauciucuri vara 205 55 r16 de la Goodyear este o alegerea potrivită pentru orice șofer:

  • Anvelopele au parte de rigiditate și stabilitate ridicate, de asemenea asigură o bună manevrabilitate a mașinii în cazul unei frânări puternice sau bruște cât și în viraje.
  • Durată de viață este ridicată și oferă performanțe ridicate în trafic.
  • Anvelopele se adaptează la condițiile de drum pentru o mai bună rezistență la drumurile dificile.
  • Distribuție uniformă a presiunii în anvelope, care ajută la o mai bună manevrabilitate pe carosabilul umed. Distanțele de frânare pe carosabilul umed sunt mai mici.
  • Consum redus de energie prin rulare.
  • Consum redus de combustibil în mers, ceea ce contribuie și la o economisire cu carburantul.
  • Zgomot redus în mers, confort fonic pentru pasagerii mașinii și pentru restul participanților la trafic.

Anvelope vara 205 55 r16 de la Goodyear găsim în magazinul online anvelope-discount.ro, la prețuri accesibile. Anvelopele Goodyear pe care le regăsim aici vin la pachet cu o garanție de 24 de luni, iar produsele pot fi achitate atât integral la plasarea comenzii, cât și în rate de până la 6 luni, fără dobândă.

Stocurile magazinului sunt actualizate constant, astfel încât clienții să găsească mereu produsele de interes, fără probleme, iar livrările să poată fi realizate într-un timp scurt.În plus, in cadrul magazinului online avem la dispoziție o echipă specializată de consultanță, gata să ne vină în ajutor cu informații despre produse și ajutor în plasarea comenzii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate