Anunț referitor la Programul de transport public județean de persoane, prin curse regulate în județul Neamț, 2022-2031

0

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, republicată, Consiliul Judeţean Neamț supune consultării publice anexa la proiectul de hotărâre privind aprobarea „Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate în judeţul Neamț, 2022-2031“.

Anexa la proiectul de act normativ, mai sus amintit, poate fi consultată pe site-ul Consiliului Judeţean Neamț http://www.cjneamt.ro și la sediul Consiliului Judeţean Neamț din Municipiul Piatra-Neamț, Str. Alexandru cel Bun, nr. 27, județul Neamț.

În conformitate cu prevederile art.7 alin. (4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, republicată, până la data de 23.02.2022 ora 16:00, se pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare se vor transmite pe adresa relatii.publice@cjneamt.ro,  prin fax nr. 0233 211569, prin poştă sau direct la Registratura Consiliului Judeţean Neamț. Materialele transmise vor purta menţiunea „PROPUNERI privind Programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate în judeţul Neamț, 2022-2031“.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate