Anunţ public privind dezbaterea publică

0

         SRT SILVIROM TIMBER GMBH SCS, cu sediul în județul Brașov, municipiul Brașov, str. Albatrosului, nr. 2, ap. 14, anunţă publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului și a Studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul “Sistem de drumuri forestiere în trupul de pădure Izvorul Alb – Secu”, propus a fi realizat în județul Neamț, intravilan și extravilan oraș Bicaz, NC/CF 50471 Bicaz,

               Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

              Raportul și Studiul pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului  Neamţ din Piatra Neamţ, Piaţa 22 Decembrie, nr.5, telefon 0233215049 şi la sediul SRT SilviRom Timber GmbH SCS, cu sediul în județul Brașov, municipiul Brașov, str. Albatrosului, nr. 2, ap. 14, tel. 0736611226.

              Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

              Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului și a Studiului de evaluare adecvată a fost reprogramata în data de 17.06.2024, începând cu ora 11:00 și va avea loc la Port Bicaz, str. Barajului nr.89,  Bicaz, județul Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate