Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

U.A.T. JUDEȚUL NEAMȚ prin CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, cu sediul în str. Alexandru cel Bun, nr. 27, municipiul Piatra-Neamț,anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drum județean DJ 241 C  km 7+000 – 9+450, județul Neamț“, propus a fi amplasat în comuna Oniceni, satul Poiana Humei, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra-Neamț, P-ța 22 Decembrie nr. 5, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30, şi vineri între orele 8.00-14.00, și la sediul U.A.T. Județul Neamț, în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate