Anunț public privind decizia etapei de încadrare

0

Consiliul Județean Neamț, cu sediul în strada Alexandru cel Bun, nr. 27, jud. Neamț, reprezentat de Ionel ARSENE în calitate de Președinte, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drum județean DJ 155B km etapa I – km 11+500 – 13+162, județul Neamț“, propus a fi amplasat în comuna Petricani – extravilan și intravilan, sat Țolici, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, P-ța 22 Decembrie nr. 5 în zilele de luni – joi, între orele 8,00 – 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Titular: Consiliul Județean Neamț

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate