Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

SRT SILVIROM TIMBER GMBH, cu sediul în județul Brașov, municipiul Brașov, str. Albatrosului, nr. 2, ap. 14, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, respectiv continuarea procedurii prin evaluare adecvată  și evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Sistem de drumuri forestiere în trupul de pădure Izvorul Alb – Secu”, propus a fi realizat în județul Neamț, intravilan și extravilan oraș Bicaz, NC/CF 50471 Bicaz. 

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie nr.5, în zilele de luni – joi, între orele 8,00- 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.  

    Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data prezentului anunț.  

Titular, 

                                    SRT SILVIROM TIMBER GMBH 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate