Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, cu sediul în Piatra Neamț, str. Alexandru cel Bun, nr.27, județul Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Eliberarea albiei râului Siret la obiectivul de investiții ”Pod de pe  DJ207A, km 6+591, peste râul Siret”, propus a fi amplasat în județul Neamţ, extravilanul Comunei Sagna, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr. 5, în zilele de luni-joi, între orele 8.00–16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate