ANUNȚ: Pentru a se deschide Creșa Speranța, e nevoie de mai multe cereri depuse de părinți

0

Comunicat

Conducerea Creșei Piatra Neamț aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Urmare a memoriului cu nr. 849 din 05 iulie 2023 a Creșei Piatra Neamț, adresat Primăriei Municipiului Piatra Neamț, prin care solicităm punerea la dispoziție de spații pentru înființarea unor grupe de creșă și a răspunsului nr. 27841 din 07 iulie 2023, prin care Primăria Municipiului Piatra Neamț pune la dispoziție spațiul ,,GRĂDINIȚA CU 12 GRUPE ȘI PROGRAM PRELUNGIT CARTIER SPERANȚA”, părinții care au dosar de înscriere sau care doresc să înregistreze dosar de înscriere pentru:


CREȘA SPERANȚA ( MINIM 15 ACORDURI/CERERI PENTRU A PUTEA FI DESCHISĂ)
1. GRUPĂ MIJLOCIE

2. GRUPĂ MAREsunt rugați, ca până la data de 20 iulie 2023, ora 14,00 să depună la sediul Creșei Piatra Neamț din strada Mihai Eminescu, nr. 6 sau pe adresa de e-mail : [email protected] acordul și cererea, părintelui / reprezentantului legal, al beneficiarului, pentru a demara procedurile de amenajare și dotări, de către Primăria Municipiul Piatra Neamț, în timp util.


DIRECTOR,
PROF. CIRA CONSTANTIN

COMUNICAT DE PRESĂ – Primăria Piatra-Neamț

  • Creșa din Speranța, soluția propusă de Primăria Piatra-Neamț pentru criza locurilor din învățământul antepreșcolar, a intrat în faza înscrierilor

Criza locurilor în creșele din Piatra-Neamț a fost depășită prin implicarea primăriei și dialogul cu părinții copiilor. Propunerea de a se amenaja spațiul de la noua gradiniță Speranța a fost, inițial, privită cu reticiență, însă după vizitele la fața locului, cei implicați au ajuns la concluzia că acesta este soluția cea mai bună pentru a depăși acest blocaj, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a creșelor din oraș și construirea altora noi.

Invităm pe această cale părinții să depună acordurile și cererile de înscriere la sediul Creșei Piatra-Neamț de pe strada Mihai Eminescu, nr. 6, sau electronic la următoarea adresă de email:

[email protected]

Pentru ca Primăria Piatra-Neamț s ă demareze amenajarea spațiilor pentru creşă în cartierul Speranţa, este nevoie de minimum 15 solicitări/grupă.

În imobilul nou al Grădiniţei Speranţa pot fi amenajate, într-un timp relativ scurt, trei grupe de creşă (cu aproximativ 60 de locuri).

Termenul limită de depunere a acestor documente este de 20 iulie 2023.

În ultimii 2 ani am dermarat investiții record în infrastructura educațională din Piatra-Neamț, învățământul antepreșcolar fiind una dintre prioritați. În luna octombrie a anului trecut am finalizat proiectul de modernizare a Creșei Mărăței, iar în toamna acestui an se va finaliza proiectul de modernizare a Creșei Precista. În acest an am demarat construcția a două noi obiective: creşa medie din Văleni, cu o capacitate de 70 de locuri, şi creşa mică de pe strada Mihai Viteazul, cu o capacitate de 40 de locuri. La finalul anului 2025, în Piatra-Neamț vor fi disponibile 400 de locuri pentru copiii de vârstă antepreșcolară”,  a declarat Primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate