Anunț important: astăzi încep lucrările de frezare și asfaltare pe Aleea Ulmilor

0

Primăria Piatra-Neamț anunță începerea lucrărilor de frezare și asfaltare pe Aleea Ulmilor:

„Pe 27 aprilie vor demara lucrările de frezare și asfaltare pe Strada Aleea Ulmilor din Piatra-Neamț, începând de la intersecția cu Str. Hangului. În primă etapă se vor efectua lucrările de frezare, după care se vor ridica la cotă căminele de canalizare și în final se va turna covorul asfaltic. Totodată se vor executa lucrări de reparații la două parcări din cartierul Dărmănești pentru care s-au primit numeroase sesizări de la cetățeni. Este vorba despre parcarea din spatele fabricii de pâine și parcarea de pe str. Nicolae Iorga. Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 08:30-20:30 și vor dura aproximativ trei săptămâni.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Totodată, facem apel la toți cei care locuiesc în zonă să respecte indicațiile panourilor informative. Iar cei ce găsesc înștiințări pe parbriz să mute autoturismele din zonă, pentru a permite intervenția echipelor și utilajelor. Astfel, vom putea evita întârzieri inutile în graficul de lucrări. Pentru a fi la curent cu graficul de lucrări și cu toate informațiile de interes local www.PiatraNeamtcity.ro Urmărește-ne și pe canalul oficial de telegram al Municipiului Piatra-Neamț https://t.me/piatraneamtcity”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate