ANUNȚ – Consiliul Județean Neamț

0

ANUNȚ

Consiliul Județean Neamț, în calitate de autoritate publică tutelară și expertul său în recrutare, Fox Management Consultants, anunță continuarea procedurii de recrutare și selecție a candidaților pentru 1 post de administrator, membru al Consiliului de Administrație al Societății Comerciale DRUPO NEAMȚ S.A., membru care trebuie să dețină calificarea de auditor financiar sau să aibă experiență de cel puțin 3 ani, dobândită prin participarea la misiuni de audit statutar în România, în alt stat membru U.E., într-un stat AELS, în Elveția sau în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, sau în cadrul Comitetelor de audit formate la nivelul Consiliilor de administrație/supraveghere ale unor societăți/entități de interes public.

Această procedură va fi derulată în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, în vigoare la data declanșării procedurii de selecție – 29.06.2023, precum și cu cele ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Condițiile de participare, criteriile de eligibilitate și de selecție precum și conținutul, modul de derulare și planificarea etapelor procesului de recrutare și selecție sunt prezentate în detaliu pe paginile web www.cjneamt.ro și www.foxmanagement.ro.

Depunerea dosarelor se face la Registratura Consiliului Județean Neamț din Municipiul Piatra-Neamț, Str. Alexandru cel Bun, nr. 27, în plic închis și sigilat, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului, între orele 8-16:30 (luni-joi) și 8-14 (vineri), ori prin poștă la adresa sus menționată.

Pe plic se vor menționa „Candidatură pentru Consiliul de Administrație al Societății Comerciale DRUPO NEAMȚ S.A./Nume și prenume candidat/A nu se deschide până la data stabilită pentru evaluarea conformității administrative a dosarelor și a eligibilității candidaților.”

Obligatoriu o copie a dosarului de candidatură se va trimite pe adresa aconsiliu@gmail.com. Informaţii suplimentare la telefon 0799.35.85.82.

Dosarele de candidatură vor fi în mod obligatoriu depuse până la data de 16.11.2023 atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic, așa cum este descris în anunțul detaliat, postat la adresa web anterior menționată.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate