Anul nou chinezesc vine cu prime substantiale pentru locuitorii din Sichuan

0

bonusMai multe companii din China au inceput sa distribuie muncitorilor bonusuri consistente in preajma Anului Nou Chinezesc, valoarea acestora ridicandu-se la zeci de milioane de yuani.

O astfel de actiune a fost inregistrata in satul Jianshe din provincia Sichuan, unde au fost impartite aproximativ 13,11 milioane yuani (2,17 milioane USD) unui numar de 340 de gospodarii din sat.

Satul s-a imbogatit dupa demararea unui proiect pilot de circulatie a terenurilor, care a facut posibila aparitia unei companii agricole si a unei societatii de investitii. Astfel, unei gospodarii i-a revenit 314.000 yuani (51.000 USD).

Un gest similar a avut loc si in Jinan, capitala provinciei Shandong, unde o companie de ceaiuri a imparti aproape un milion de yuani (165.200 USD), ca bonus de sfarsit de an, producatorilor de ceai. Fiecare producator a primit aproximativ 200.000 de yuan (32.000 USD). La fel ca si in primul caz, succesul economic a fost inregistrat dupa ce localitatea a demarat, in 2003, un proiect de circulatie a terenurilor, ulterior fiind infiintata compania de ceai.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate