Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”, prezent la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române

0

În aceste zile, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ celebrează, împreună cu alte instituţii şi cu publicul din judeţ, împlinirea a o sută cincizeci şi opt de ani de la făurirea Unirii Principatelor Române.

Astfel, vineri, 20 ianuarie, începând cu ora 10:45, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Piatra-Neamţ, Centrul, prin membrii ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, participă la evenimentul intitulat simplu, dar sugestiv, HORA UNIRII, în care se vor prinde, împreună cu artiştii, elevii şi cadrele didactice.

Marţi, 24 ianuarie 2017, Primăria municipiului Piatra-Neamţ, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, organizează evenimentul “HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ CEI CU INIMA ROMÂNĂ“.

Cu această ocazie, pietrenii sunt aşteptaţi, începând cu ora 11:30, pe platoul de la Curtea Domnească pentru ca, la finalul spectacolului oferit de Ansamblul „Floricică de la munte”, să se prindă într-o simbolică ,,Horă a Unirii”.

Tot marţi, 24 ianuarie, la Centrul de Cultură din Zăneşti, începând cu ora 15:00, va avea loc un spectacol de folclor oferit de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”. Manifestarea este oferită publicului local de organizatorii Consiliul Judeţean Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Primăria Comunei Zăneşti, Centrul de Cultură Zăneşti şi Şcoala Gimnazială nr. 1 din localitate.

Unire 2017

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate