Chiriașii municipalității inundati si fară curent

0

Noroc că s-au făcut blocuri ANL în Piatra Neamț că altfel uitam cât de prost administrator este statul român.
La blocul C5 ( ultimul pe stânga de pe Calea Romanului ) oamenii au rămas fără curent electric  pe casa scării, la lift și la interfon, deși ei au platit în mod corect obligațiile catre municipalitatea pietreană unde ceva s-a întâmplat cu banii de nu au mai ajuns la furnizorul de energie electrică de aproape 10 ani după cum declară locatarii bun platnici.
La aceasta se adaugă și „micul” amănunt că plouă prin acoperiș dar locatarilor li se interzice să facă reparații și ar mai fi de amintit că din cauze de construcție sau proiectare la subsolul blocului infiltrațiile sunt adevărate izvoare, apa atingând la fiecare ploaie nivele de 1-1,5 m.
Când vor putea beneficia de lift, lumină sau interfon pietrenii bun platnici ar trebui să ne spună cei de la primărie, dar cum ei nu fac conferințe de presă decât înainte de alegeri, probabil vom afla peste 2 ani.
Cât va mai sta blocul în picioare ținând cont de izvoarele din subsol e o chestiune la care ar trebui să raspundă ISC sau alte autorități care ar trebui să se ocupe de așa ceva, dar din păcate nici aici nu credem să se deranjeze cineva decât dacă într-o zi blocul se va dărâma cu tot cu locatari.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate