ANI a fost sesizata in legatura cu posibila incompatibilitate a doamnei viceprimar Monica Anton

2

Pe surse am aflat ca ANI a fost sesizata in legatura cu posibila incompatibilitate a doamnei viceprimar Monica Anton si a si emis un raspuns in acest sens.
Sesizarea catre ANI a fost facuta chiar de doamna viceprimar care a cerut Agentiei  sa se pronunte asupra propriei persoane pentru a nu exista nici un dubiu in privinta exercitarii simultane a meseriei de avocat si a functiei de viceprimar al orasului Piatra Neamt .
Raspunsul ANI a fost favorabil doamnei Monica Anton care nu se afla in situatie de incompatibilitate atat timp cat isi pastreaza si calitatea de avocat . Din informatiile noastre exista chiar si o hartie emisa de ANI in acest sens .
Asteptam aceleasi gesturi de autosesizare a ANI si din partea altor alesi nemteni si mai ales din partea celor care desfasoara activitati pe bani publici folosinduse de firme intermediare .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    Domnule Robert Iosub, nu-i mai luati apararea acestei „pseudo avocat”. Depinde ce a raspuns ANI. Iar adresa ANI poate fi nelegala dintr-un singur motiv: daca primaria ii incredinteaza contractele la instanta ca avocat desi ea este viceprimar? cum mai sta treaba cu incompatibilitatea? Sau pulimea din Piatra Neamt nu stie legea si smecherii fac legea in oras. Mi-e greata de ROMANIA!!! vezi cazul Negelschi

  2. terente spune

    sa inteleg ca doamna in cauza v-a merge ca avocat in timpul liber ,sambata si duminica cand nu are program de lucru la primarie.sau poate dl.stefan ii da in fisa postului atributiuni dupa programul de la instantele de judecata sau cel mai onorabil II INCREDINTEAZA TOATE LITIGIILE PRIMARIEI SI SE RENUNTA LA MAREA CASA DE AVOCATURA TRIFESCU SI NEDELSCI.doamna monica cel mai bine era sa iti vezi matale de avocatura si sa lasi oamenii adevarati sa se ocupe de oras.te rog sa mergi sa-l reprezinti fara bani pe liderul matale de partid in penal trbuie ajutat omul doar ti-a dat functie.

    ADMIN : Nu stim noi cum va fi programul doamnei viceprimar . Noi am apreciat doar gestul unui ales local de a consulta ANI pentru a fi in legalitate . Iar cu liderul PPDD stati linistiti ca din informatiile pe care le avem noi o are pe lista s-a neagra si pe doamna viceprimar care va parasi partidul in viitorul apropiat daca nu se intampla zilele care vin o minune si scapa partidul de Farcasanu .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate