„Angajatul” perfect care nu cere salariu și nici nu face greșeli

0

Pentru ca firma ta să funcționeze în cei mai buni parametri, ai nevoie de angajați care să-și facă treaba repede și bine. Cu toate că munca de back-office este una importantă, puține firme conștientizează cu adevărat cât de multă nevoie au de oameni foarte pricepuți pentru  această parte a firmei. Angajatul perfect există, sau mai bine zis tehnologia a făcut să existe.

Iată cinci motive pentru care un instrument software este „angajatul” perfect:

  1. Orice informație îți stă la dispoziție în orice moment

Cel mai important avantaj este faptul că poți să-ți creezi o imagine clară despre unde sunt, câte sunt și ce valori au produsele pe care le ai. Toate detaliile despre vânzări și comenzi stau la dispoziția ta în orice moment. Dacă astfel de informații îți dau de cele mai multe ori bătăi de cap, vezi aici sisteme pentru ERP de la Ciel.ro care îți pot ușura viața ție și angajaților tăi. Cu ajutorul lor aduci inteligența artificială în afacerea ta.

  1. Costuri scăzute

Orice afacere necesită digitalizare și informatizare în secolul în care trăim. Vorbim despre costuri mult mai reduse, dat fiind faptul că astfel s-ar reduce personalul. Un program ar înlocui munca manuală a mai multe persoane și ar scuti firma de perioadele de pregătire pentru noul personal. Nu este de neglijat nici aspectul greșelilor făcute de angajați, greșeli care de cele mai multe ori sunt costisitoare pentru firmă. Mai mult, eficiența unui astfel de „angajat” duce la economisirea unui timp prețios, iar timpul înseamnă bani.

  1. Crește satisfacția clienților

„Angajatul” perfect o să evite situațiile în care clienții achiziționează produse indisponibile în acel moment pe stoc. Acest lucru sporește încrederea cumpărătorului în vânzător și astfel, gradul de satisfacție al clientului crește și el. S-a dovedit faptul că cea mai eficientă reclamă este cea făcută de clienții mulțumiți.

  1. Transparență financiară

Sistemele ERP te ajută să obții transparența financiară pe care ți-o dorești și să generezi automat rapoarte contabile complete. „Angajatul” perfect care nu-ți uită niciun detaliu din activitatea ta financiară. Oricine are acces poate afla tot ce își dorește printr-un simplu număr al tranzacției. Totul la vedere simplu, rapid și eficient.

  1. Deciziile greșite scad considerabil

Pentru a lua o decizie bună în afacerea pe care o ai trebuie să fii cât mai informat în legătură cu produsul sau serviciul pe care urmează să-l achiziționezi. Dat fiind faptul că îți poți lua instant informații despre orice produs, șansele să iei o decizie greșită scad. Dacă sunt mai mulți oameni care au putere de decizie într-o companie, aceștia se vor putea consulta cu detaliile în față indiferent unde s-ar afla. Cel mai important, „angajatul” perfect o să transmită mereu informații complete și corecte.


Cu alte cuvinte, digitalizarea companiei tale cu ajutorul sistemului de planificare al resurselor întreprinderii reprezintă ”angajatul” perfect. Economisești timp, scazi costurile, ai parte de transparență, eficiența crește și astfel ajungi să iei cele mai bune decizii. Toate aceste lucruri se vor vedea în momentul în care satisfacția clienților va crește, iar feedback-urile pozitive se vor înmulți.

Sursa foto: Unsplash.com

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate