Angajatii ar putea avea inca o zi libera

0

inchisSenatorul Constantin Popa (PPDD) a pregatit un proiect legislativ prin care cere ca ziua in care se deschide anul scolar parintii sa aiba liber pentru a-si putea insoti copii la scoala.

„Este o zi foarte importanta in viata copiilor, deschiderea anului scolar, fie ca sunt boboci, fie ca sunt in clasele mai mari. Emotiile sunt aproape aceleasi pentru copii si pentru parinti, iar eu consider ca, cei din urma trebuie sa fie langa odoarele lor in acele momente. Exista foarte multe cazuri, in care, unii parinti sunt nevoiti sa se invoiasca sau sa isi ia concediu fara plata, sau mai rau, altii sunt sanctionati de angajatori ca intarzie la munca. Cred ca toti parintii ar trebui sa fie liberi in aceasta zi, pentru ca sa fie langa copii lor. Daca guvernantii nu au dorit sa dea nici macar un leu la alocatia copiilor, atunci, ca o mica recompensa, sa dea liber parintilor in aceasta zi”, a declarat senatorul Constantin Popa.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate