Anexă în flăcări la o pensiune din Neamț (FOTO)

0

Un incendiu s-a produs în după-amiaza de astăzi, 19 iunie, în satul Oglinzi din comuna Răucești, Neamț. Se pare că ar fi afectată una dintre cele două pensiuni agroturistice ale fraților Apostoae, despre care se spunea că ar fi fost construite ilegal din fonduri europene, precizează ziartarguneamt.ro.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Neamț au fost solicitați să intervină pentru a lichida incendiul. Potrivit primelor informații oficiale, flăcările se manifestau la o anexă.

Surse neoficiale precizează că incendiul ar fi izbucnit de la un grătar. Din fericire, nu sunt victime.

Revenim cu informații.

Comunicat ISU Neamț:

În data de 19.06.2022, la ora 13:33, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Oglinzi, comuna Răucești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești (foișor) dar și la un perete (fațadă) și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la întreaga casă.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 50 mp din izolația unui perete și 25 mp din acoperișul locuinței, 200 mp din acoperișul foișorului  âși bunuri materiale din interiorul foișorului (20 mc de lemn și bunuri de uz casnic).
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

FOTO: ziartarguneamt.ro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate