Andrei Ciubotaru, fostul arhitect de casa al PDL, este noul arhitect șef al municipiului Piatra-Neamț

2

Andrei Ciubotaru este noul arhitect șef al municipiului Piatra-Neamț, după ce a câștigat concursul din data 02 martie, informează Primăria Piatra-Neamț.

În vârstă de 52 de ani, Andrei Ciubotaru este absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și a profesat în mediul privat timp de 25 de ani. Este membru al Registrului Urbaniștilor din România.

 „Această mutare reprezintă pentru mine o ieșire din zona de confort, respectiv partea de proiectare în care am profesat 25 de ani și, în același timp, o încercare de a aduce un suflu nou în ceea ce privește relația proiectant – administrație locală, dar și cetățean – primărie.  Pornesc cu foarte mult entuziasm pe acest drum și îmi doresc să eficientizez activitatea Direcției de Urbanism” a declarat arh. Andrei Ciubotaru.

„Am încredere în arhitectul Andrei Ciubotaru pentru că este genul care știe să îmbine arhitectura modernă cu cea clasică. Cred că este omul potrivit să pună pe planșă și în aplicare conceptul de #nouaPiatra. Aici, de cealaltă parte a baricadei, va avea ocazia să vină cu soluții, să le implementeze, alături de provocarea de îmbunățire a colaborării dintre municipalitate și proiectanți. Îl felicit și îi doresc mult succes și multă putere de muncă. Pornește la acest drum cu o mare responsabilitate, în condițiile în care pietrenii au așteptări mari de la noua noastră echipă” a precizat primarul Andrei Carabelea.

Concursul pentru ocuparea acestei poziții a constat în patru probe, respectiv probă de limba engleză, probă de competențe în aplicații grafice pentru module de arhitectură, proba teoretică și interviul. Andrei Ciubotaru își va începe activitatea la Primăria Piatra-Neamț la sfârșitul lunii martie.     

****

Domnul Andrei Ciubotaru este un apropiat al primarului Carabelea de pe vremea când aceștia gravitau în jurul liderilor PDL din Neamț, iar domnul arhitect era cunoscut ca fiind arhitectul agreat și apropiat de PDL. Ar mai putea fi spuse multe, dar ne oprim aici.                                                            

                                                                                                                     

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Marius spune

    Aceasta apropiere de alungul timpului intre organizatorul concursului si candidatul declarat reusit te pune pe ganduri daca nu cumva concursul a fost organizat dupa tiparul celui cu politistii locali de la Brasov pe care il cerceteaza acum procurorii. Asteptam si la Piatra Neamt ca organele competente sa puna eticheta de „bio” pe noul arhitect al orasului. Pana la urma nici nu ne intereseaza prea tare. Ati simtit ca aveti arhitect al orasului pana acum? Credeti ca vom simti de acum incolo? Si acum la munca , daca stam si nu muncim nu intra bani in conturile primariei si nu au cu ce il plati pe dl arhitect si va arata ca naiba tot orasul. Sa fie sanatosi amandoi.

  2. Adrian D. spune

    Poate își dă seama nenea ăsta că banda unică de autobuz nu are nicio utilitate în oraș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate