„Andrei Carabelea nu face legea după bunul plac în Primăria pietrenilor!”

2
Imagine ilustrativă

Încă un plan al primarului de Piatra neamț a fost spulberat. Acesta ar fi vrut să folosească fondurile alocate pentru modernizarea dealului Cozla în alte scopuri, adică pentru a face reparații în Ștrandului Municipal (proiect anunțat cu surle și trâmbițe dar cu „buzunarele” goale).

Primarul a primit o lovitură destul de puternică, opoziția nu a votat acest proiect, așadar banii pe care dorea să îi „mute”, rămân acolo unde trebuie (reparațiile promise din Ștrand vor mai aștepta pănâ cănd edilul va găsi o altă soluție).

„PSD, PMP și ALDE din CL Piatra Neamț i-au demonstrat lui Andrei Carabelea că nu face legea după bunul plac în Primăria pietrenilor!

Consilierii locali ai PSD au demonstrat, încă o dată, că la Piatra Neamț legea e lege și că promisiunile electorale trebuie respectate.

Astfel, la primul proiect de pe ordinea de zi a ședinței de luni, 28 iunie, consilierii celor trei formațiuni politice, coalizate în opoziția locală, au reușit să schimbe inițiativa deloc lăudabilă a primarului Andrei Carabelea, care voia să mute suma de 150.000 de lei din totalul alocat pentru modernizarea dealului Cozla și să o cheltuiască pentru reparații în Ștrandul Municipal.

Alături de colegii cu care coalizez am reușit să schimbăm intenția primarului și să păstrăm destinația inițială a fondurilor, astfel încât să punem la punct infrastructura pe Cozla. Și așa e târziu să începem lucrările pentru că ei se mișcă greu, cum ar fi fost să fie de tot anulate, așa cum voia primarul…

La propunerea noastră, printr-un amendament, s-a votat ca banii de care spunea primarul că are nevoie pentru a face reparații în ștrand (deși, dacă ar fi un om politic puternic și un primar cu influență, ar fi găsit bani la Cîțu, că tot a vizitat orașul zilele trecute…)

Dar se vede că primarul de Piatra Neamț contează prea puțin pentru liderii naționali Am reușit, încă o dată, să le demonstrăm pietrenilor că promisiunile făcute de PSD în campanie electorală, că vom face pe Cozla punct de atracție turistică, nu au fost vorbe în vânt. Voi lupta alături de colegii din PSD in Consiliul Local să ne îndeplinim promisiunile și să nu creăm dezamăgiri. Oamenii ne-au votat pentru a le apăra interesele lor, nu pe ale primarului!”, a transmis Florentina Moise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Yo spune

    Dacă îl dați jos, ne înclinăm cu respect!

    1. Minutujos spune

      Subscriu. Jos carebulea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate