Primarul municipiului Piatra-Neamț a fost prins cu bypass la instalația de apă potabilă [ACTUALIZARE]

5

În urma unui control efectuat de angajații companiei ApaServ la domiciliul unde locuiește primarul municipiului Piatra-Neamț, s-a constatat că era făcut un bypass (o trecere) peste contorul care înregistrează consumul de apă potabilă.

În cauză, s-a întocmit un proces verbal, s-a dispus intrarea în legalitate și cel mai probabil Carabelea va trebui să plătească apa pe care vor estima cei de la ApaServ că a consumat-o.

Informația a fost dată în spațiul public, cu documente, de viceprimarul de Piatra-Neamț, Alin Lehăduș, care cere demisia primarului:

Primarul Andrei Carabelea are la propria casă un racord fraudulos instalat la rețeaua de apă!

Poza și procesul verbal de mai jos demonstrează acest lucru, arătând că la casa primarului Andrei Carabelea se consumă apă fără să fie înregistrată de contoarul instalat. Acest lucru a fost descoperit la o vizită a reprezentanților companiei Apa Serv, procesul verbal fiind semnat de un membru al familiei primarului.

Citez din procesul verbal: “Am constatat înlocuirea contorului cu citire radio cu contorul cu seria … și o țeavă cu robinet care ocolește contorul”.

Cer instituției care a descoperit această situație să facă publice toate informațiile privind acest caz.

Totodată, o problemă atât de gravă privind moralitatea unei persoane aflate într-o funcție publică nu poate duce decât la demisia celui în cauză. Dacă această situație este adevărată (iar datele de mai jos arată că ea este sau cel puțin a fost la un anumit moment dat) atunci primarul Andrei Carabelea trebuie să își dea demisia din funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

a declarat Alin Lehăduș (click aici pentru postare)

ACTUALIZARE:

Primarul Andrei Carabelea a declarat următoarele, pe pagina sa de socializare:

Disperaţi că le fuge pământul de sub picioare şi odată cu el şi funcţiile, unii „coordonatori” de la PSD Piatra-Neamţ au început să inventeze minciuni la adresa primarului. Ultima mizerie leagă numele meu de un aşa-zis branşament ilegal la reţeaua de apă.

Somez şi pe această cale conducerea PSD de la APA SERV să iasă public şi să prezinte situaţia reală!

Cât priveşte portavocea celor care la PSD care a aruncat public această dezinformare, va avea posibilitatea să se apere în instanţă!

În dovedire, atașez dovada fără echivoc că Apaserv și-a recunoscut excesul de zel.

Documentul publicat de acesta poate fi citit aici – click.

Citiți și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Costi Muraru spune

  Se acoperă unii pe alții!

 2. Onelian spune

  Nu mă mai miră. nimic………, Cei mari așa. sau făcut mari furând oricând, orice, oricum, oriunde.

 3. Mihai spune

  Oricare r fi adevărul ,nu știu cine îl va mai vota pe dl primar la următoarele alegeri.Si asta numai dacă ne gândim că pe mandatul dumnealui, parcarea s-a scumpit de la 145 la 200 lei pe an,avem una dintre cele mai scumpe ape din țară,impozitele s-au scumpit deși s-a declarat că nu se vor scumpi,iar de 2 ani de zile orașul a fost numai în zgomote și reparații de drumuri și poduri..

 4. Marian spune

  Decat zic. La case nu se montează dn15.

 5. Roman Mihaela spune

  Nu este singurul! La Bistrița -Neamt, Sunt care îl au, baipasul, îngropat, mascat în cămin, și doar o decopertare poate arata realitatea . Până atunci sunt negustori cinstiți cu 4 sere…dar Primăria doarme complicitate, căci au înregistrat la impozitare 1/4 din suprafața deținută faptic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate