Andreea Lavinia Aldea – premiul întâi la Mamaia Copiilor 2013

0

Clubul ”Viva Allegria”, bucuria de a fi copil!
Andreea Lavinia Aldea – premiul întâi la Mamaia Copiilor 2013

Andreea Lavinia Aldea a câştigat, la finalul săptămânii trecute, unul dintre cele mai râvnite concursuri de interpretare muzicală din ţară: Mamaia Copiilor, ediţia 2013. Eleva profesoarei Alina Apetrii, de la Clubul de copii ”Viva Allegria”, a obţinut premiul întâi la categoria de vârstă 4-6 ani. Andreea a interpretat magnific melodia ”Vine iarasi Circul” iar prestaţia sa a smuls ropote de aplauze atât spectatorilor cât mai ales membrilor exigenţi ai juriului.

Andreea Lavinia Aldea – premiul intai la Mamaia Copiilor 2013
Andreea Lavinia Aldea – premiul intai la Mamaia Copiilor 2013

”Pentru Clubul Viva Allegria este un nou succes pe scenele concursurilor de elită din ţară. Vreau să o felicit din toată inima pe Andreea, un copil care a muncit foarte mult să ajungă aici iar rezultatele au venit pe parcurs. În avampremiera acestui premiu a venit un alt trofeu prestigios, la Concursul Camena de anul acesta. Premiul obţinut la Mamaia Copiilor mă obligă, ca profesor şi coordonator al Clubului Viva Allegria, la rezultate mai bune, care până la urmă fac cinste şi municipiului Piatra Neamţ”, a declarat Alina Apetrii, profesor de canto şi coordonator al Clubului de copii ”Viva Allegria” Piatra Neamţ.
”Vreau să o felicit şi pe Izabela Ciudin care, pentru a doua oară consecutiv, a fost prezentă în finala concursului Mamaia Copiilor. Cred în talentul Izabelei, munceşte foarte mult şi sunt convinsă că anul viitor va urca pe podiumul acestui concurs”, a adăugat Alina Apetrii.
Finala Concursului Naţional ”Mamaia Copiilor” 2013 s-a desfăşurat în perioada 11 – 14 iulie pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Anterior finalei au avut loc două preselecţii iar numărul concurenţilor care au râvnit la prezenţa în ultimul act a fost de peste 800 de copii. Dintre aceştia, pietreanca Andreea Lavinia Aldea a dovedit că este cea mai talentată. Felicitări!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate