In timp ce prea multi politicieni nemteni dorm si la propriu si la figurat pietrenii stau la cozi

6

In timp ce prea multi politicieni nemteni dorm si la propriu si la figurat pietrenii stau la cozi ca sa primeasca o programare pentru efectuarea de analize gratuite .

Acesti oameni  s-au asezat la coada de la ora 02.00 noapta si sa nu credeti ca este vorba de oameni sanatosi care pot sta fara probleme o noapte intreaga in strada ci de oameni cu probleme de sanatate …….

Pentru astfel de scene politicienii actuali merita felicitarile noastre .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. ciprian spune

  nu ma uit la antena 3.ar fi trebuit sa-ti dai seama din postarile mele ca sunt conta antenisti de 2 banuti gen gadea si felix si in general impotriva celor care critica in aceeasi directie.

 2. ciprian spune

  cozile astea erau si acum 6 ani.unde erati atunci?pe la fundul liberalilor?

  ADMIN : Cozile erau inainte si la farmacii si dintodeauna am protestat impotriva umilirii oamenilor indiferent ca au fost la putere sociali , liberali sau care au mai fost . Dar tu unde ai fost sau unde esti acum ? …. cumva doar in spate tastaturii si seara la tv la Antena 3 ?

 3. cipandeil spune

  concluzia… ca a tov.presedinte b.t. sanatatea trebuie privatizata, ca asa se obtine profit… ca la stat se obtin… morti, din cauza subfinantarii.
  cine lucreaza la privat o face pt. BANI, nu pentru altceva… restu’ e poezie…

 4. Mica spune

  Pe la 6.40 randul era mai mare, cred ca fotografia a fost facuta dupa ora 7 cand se deschisese laboratorul.

 5. cititor spune

  ADMIN total gresit.O cunostinta a vrut sa doneze singe,a fost repinsa pentru ca era cu virus C.A facut analize la trei laboratoare ,bineinteles ca toate au avut valori diferite,fara a se specifica prezenta C-lui.Cu analizele a mers la Centrul de recoltare,a repetat analizele ,iarasi virus C.Repetate la spital,analizele au confirmat C-ul.Acum se afla in tratament.Concluzia …

 6. x spune

  In timp ce in ambulatoriul de specialitate (fosta policlinica) si luna trecuta si luna aceasta se fac analize gratuite fara programare pina in ultima zi a lunii

  ADMIN : E posibil ca pietrenii sa nu aiba incredere in analizele de la policlinica pentru ca au fost multe greseli sau sa nu fie informati sau sa lase de dorit comportamentul personalului medical ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate